Over ons

VISIE

Vrouwen vervullen veel verschillende rollen: die van moeder, vriendin, oma, oppas, werknemer, ondernemer, dochter… We zijn er maar druk mee. De balans tussen werk en privé is dan ook een hot item. Maar er is ook een balans in onszelf en die is net zo belangrijk. Het is de balans tussen je zachte en je zakelijke kant. En juist deze balans zorgt ervoor dat je je als vrouw gelukkig en in evenwicht voelt. Je bereikt deze balans door te ontspannen en je bezig te houden met dingen die de zachte, vrouwelijke energie aanmaken.

Creativiteit is een van de sleutels tot ontspanning. Creatief omgaan met vervelende situaties of problemen maakt het leven ‘lichter’. Ontspannen doe je door kunst te bekijken en te maken, inspiratie te vinden in dagelijkse dingen, handwerken, lekker koken en gezellig samen zijn met gelijkgestemden. Deze dingen helpen je positieve energie te ‘tanken’. Iedereen kan en moet creatief zijn. Creativiteit is niet alleen het creëren van kunst. In de snel veranderende omgevingen en omstandigheden is creativiteit een onmisbare eigenschap, zowel op de werkvloer als privé.

Creativiteit is out of the box-denken. Als je je in een andere omgeving bevindt, ben je genoodzaakt out of the box te denken. Reizen maakt je flexibeler en opener. En dat is de perfecte houding voor het ontwikkelen van creativiteit.

MISSIE

Mijn naam is Baiba Vagule. Boundless Inspiration is ontstaan door mijn passie voor reizen en handwerk. Dat is mijn manier om te ontspannen naast mijn carrière in subsidiemanagement. Ik reis al jaren door Europa en daarbuiten om van plaatselijke (volks)kunst en ambachten te genieten. Tijdens mijn reizen heb ik talloze workshops gevolgd, onder andere om in contact te komen met de bevolking van mijn reisbestemming. Het is geweldig om te zien hoe graag men kennis deelt met gasten. Deze ervaringen hebben mijn reizen enorm verrijkt. (Op mijn persoonlijke Facebook profiel toon ik af en toe mijn creatieve reisinspiratie.)

Vanuit deze passie wil ik ook anderen de wereld laten ontdekken. Daarom organiseer ik reizen naar mijn favoriete plekken op de wereld, waar men van de plaatselijke kunst, ambacht en keuken kan genieten en ook zelf vormen van ambacht en koken kan uitproberen. De vaste kenmerken van mijn reizen zijn:

  • Bezoek aan lokale artisans/craftsmen/kunstenaars
  • Koken met een local
  • Bezoek aan minimaal één kunstmuseum
  • Bezoek aan bijzondere off-the beaten track bezienswaardigheden

De reizen van Boundless Inspiration gaan niet over het afstrepen van alle monumenten uit je reisgids. Tijdens deze reizen gaat het om een intense beleving van de reisbestemming om je te laten inspireren voor je eigen kunst, handwerk of je creativiteit in het algemeen.

Als je na onze reis geïnspireerd terugkomt met nieuwe ideeën en leuke herinneringen, is mijn missie geslaagd!

De missie van Boundless Inspiration is gericht op vrouwen, maar mannen zijn uiteraard ook welkom als zij geïnteresseerd zijn in onze reisthema’s.

DUURZAAM EN LOKAAL TOERISME

We vinden het belangrijk dat de ontspannende, creatieve reizen van Boundless Inspiration geen negatieve impact hebben op de mensen en natuur op onze bestemmingen. Mijn samenwerkingspartners worden fair beloond. Ik werk uitsluitend met lokale bedrijven die goed voor hun personeel zorgen. Als gast in een ander land respecteer ik de plaatselijke normen en waarden en ik vind het belangrijk dat mijn klanten dat ook doen.

BEDRIJFSGEGEVENS

Boundless Inspiration B.V.
KvK Arnhem 75594838

Aalscholversingel 144 (geen bezoekadres)
6883 BH Velp
T. +31 647773841
www.boundlessinspiration.nl

Onze Facebook pagina vindt u hier: https://www.facebook.com/boundlessinspirationtravel/