Reisgarantie

Wat zijn de voordelen van reisgarantie voor de klant?

Voor alle aanbieders van pakketreizen geldt het volgende inzake reisgarantie: De garantie voorkomt dat consumenten de reissom, die zij vooruit hebben betaald, in geval van financieel onvermogen ofwel bij faillissement van de reisaanbieder kwijt zijn. De reisgarantie garandeert reizigers die al op reis zijn bovendien dat zij gerepatrieerd worden of hun reis kunnen vervolgen.

Boundless Inspiration voldoet aan de wettelijke garantiestelling via STO-reisgarant.

STO-reisgarant

De Stichting Take Over (STO) zal in geval van faillissement van Boundless Inspiration ervoor zorgen dat u uw geld terug krijgt, uw reis kunt vervolgen of naar huis kunt reizen.  Als reiziger betaalt u de reissom niet aan Boundless Inspiration maar aan STO-garant.

Na een succesvol afgeronde reis zal de reissom door STO-garant overgemaakt worden aan Boundless Inspiration.  Indien u nog niet op reis bent ontvangt u de betaalde reissom terug. Wanneer u reeds onderweg bent zal de STO-garant ervoor zorgen dat u ofwel het rechtmatige deel van uw reissom terug krijgt, dat u uw reis af kunt maken of dat u naar huis kunt terug keren.

Vereniging van kleinschalige reisorganisaties VvKR

Boundless Inspiration is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).  De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.