Boekingsformulier Textielreis Marokko

Bedankt voor uw interesse in het reisaanbod van Boundless Inspiration!
Via dit formulier boekt u definitief uw reis Textielreis Marokko volgens de Algemene Voorwaarden van Boundless Inspiration.
Binnen enkele dagen na de boeking ontvangt u een mail met instructies voor het overmaken van 50% van de reissom (449,50 EUR) naar de wettelijk verplichte derdenrekening. Boundless Inspiration maakt gebruik van Certo Escrow om aan deze eis te voldoen.
Zodra er zes definitieve boekingen zijn, zult u een bevestiging ontvangen dat de reis doorgaat. Wij adviseren om pas vanaf dat moment vluchten te boeken.
Ongeveer zes weken vóór de reis (of direct als de reis al over minder dan zes weken start) ontvangt u weer een mail met instructies van Certo Escrow voor het overmaken van de tweede helft van de reissom – 449,50 EUR.

Relatie met deze persoon*

Reisdata*

Accommodatiekeuze*
Eenpersoonskamer (+225 EUR)Tweepersoonskamer met tweepersoonsbedTweepersoonkamer met twee eenpersoonsbedden

Wenst u ondersteuning te ontvangen van Boundless Inspiration voor het volgende (optioneel)
hulp/advies bij het boeken van vluchten die niet in de prijs zijn inbegrepen (gratis)Organiseren en boeken van uitbreiding vóór of ná deze reis (prijs obv offerte)

Ik accepteer de Algemene Voorwaarden van Boundless Inspiration (te vinden op deze website)

Ik heb een reisverzekering afgesloten of ga dit doen. Ik ben bereid om een kopie van mijn verzekeringspolis aan Boundless Inspiration te sturen.